App laten maken | Het Nieuwe Web

App laten maken

Toename gebruik apps

Ongemerkt pak je je telefoon en kijk je in een appje. Je kijkt gewoon eens om te zien wat het weer doet, hoe je aandelen staan of om je mail te checken. Je weet waarschijnlijk precies wat ik bedoel. Voor alles lijkt er wel een app te zijn. De App Store van Android bijvoorbeeld staat er vol mee. Een app kan natuurlijk ook gemaakt worden voor interne processen binnen een bedrijf. Een app laten maken voor een proces gebeurt daarom ook steeds vaker. 

Het gebruik van een apps neemt in bijna exponentiële mate toe. Er worden daarom ook steeds meer apps ontwikkeld. App-ontwikkeling sluit naadloos aan bij de ontwikkeling van overige applicaties. Het is bijna onlosmakelijk verbonden. En de mogelijkheden nemen alleen maar toe.

Voordelen van apps

In het verleden ontwikkelden we steeds meer automatisering van processen. Puur maatwerk. Maar juist daar waar we in toenemende mate voor bedrijven geautomatiseerde processen ontwikkelen, zien we zelf de vraag naar apps ook toenemen. Bedrijven die online processen hebben geautomatiseerd, vragen steeds vaker aan medewerkers om via een app ook data het systeem in te schieten of juist eruit te halen. Data verzamelen en deze uiteindelijk verwerken wordt steeds belangrijker. Denk in dit kader bijvoorbeeld aan een taxateur. De taxateur komt door middel van een app direct in het dossier van een klant. Hij kan direct een kopie van het schadeformulier opvragen. Hij kan direct foto’s kan maken van de schade en het taxatie bedrag toevoegen. Kortom, met een app op zijn eigen smartphone of tablet kan werken, zonder dikke mappen. Een app laten maken is dus een slimme investering geweest!

Ook verschillende systemen kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Zo kan de politie een nummerbord scannen bijvoorbeeld en direct de gegevens van de auto ophalen. Maar ook de eigenaar en zijn antecedenten bekijken. App ontwikkeling is steeds relevanter geworden. Voor elke organisatie.

Een app laten maken

Ook wij ontwikkelen apps. Meer en meer. We hebben veel ervaring met ingewikkelde systemen. We komen steeds meer op het vlak dat bijna alle processen geautomatiseerd kunnen worden. Doordat bijna iedereen tegenwoordig gebruik maakt van een mobile device (mobiele telefoon of tablet/ iPad), biedt het gebruik van app’s bijna oneindig veel gemak voor de organisaties en haar medewerkers. Hierdoor neemt de foutkans af en uiteindelijk de besparing in processen toe.

Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Bekijk meer blogs