Applicatie ontwikkeling | Het Nieuwe Web

Applicatie ontwikkeling

Een webapplicatie is eigenlijk een standaard term die wordt gebruikt voor een programma dat ergens online op een server draait en via de webbrowser en de website benaderd kan worden. Vaak is een webapplicatie één of meerdere scripts die gebruikmaken van dezelfde database op die server.

OK, tot zover de technische uitleg. Eigenlijk is een webapplicatie een stukje software dat ervoor zorgt dat er ergens iets gebeurt. In een hele simpele vorm, bijvoorbeeld een contactformulier dat wordt doorgestuurd, maar de ingewikkelde versie is een compleet bedrijfsproces dat wordt geautomatiseerd. Waar gegevens worden opgeslagen en op een later tijdstip weer kunnen worden opgevraagd. En dat, dat is waar we goed in zijn; Het bouwen van webapplicaties.

Inmiddels hebben we voor een aantal gerenommeerde bedrijven systemen gebouwd om processen veiliger en/ of simpeler te maken. Soms met hieraan een app voor de telefoon gekoppeld, of een koppeling met andere apparaten: internet of things.

Als je op zoek bent naar een partij die bedrijfsprocessen kan automatiseren, dan moet je echt eens contact met ons opnemen. We hebben gespecialiseerde ontwikkelaars op alle gebieden. Aan voorzijde van een systeem, databases en aan achterzijde van een systeem. En natuurlijk helpen we je vakkundig met het bouwen van een goed prototype en met het in kaart brengen van alle processen. Uit ervaring weten we dat de tijd die je besteed aan het goed uitdenken en uitwerken van een systeem, zich dubbel en dwars terugbetaald gedurende de bouw daarvan.

Bekijk meer blogs