HG-montage beter zichtbaar maken | Het Nieuwe Web

HG-montage beter zichtbaar maken

Bedrijven en organisaties kloppen met uiteenlopende vragen aan bij Het Nieuwe Web. Zo wil de eerste ondernemer een nieuw app laten ontwikkelen, wil een ander een specifiek product in de markt zetten en wil een laatste een nieuwe website laten bouwen omdat hij net is gestart met een nieuwe onderneming. HG Montage uit Kootwijkerbroek klopte bij ons aan om beter online gevonden te worden. Drijvende krachten achter dit bedrijf zijn Leon van Helden en Henri Geresteijn. Hun bedrijf bestaat uit de onderdelen HG Montage en HG Zonnepanelen. De belangrijkste bedrijfsactiviteiten zijn het monteren van zonnepanelen, het bouwen van bedrijfsloodsen en het verwijderen van asbest. Daarbij richten ze zich specifiek op de agrarische sector.

Deze ondernemers hadden al een website. Deze was alleen sterk verouderd. Daarnaast merkten ze dat hun concurrenten beter online gevonden werden. En dus gingen wij voor hen aan de slag. We begonnen met een strategiesessie waarin we het bedrijf verkenden. We vulden diverse modellen in en kwamen zo achter de unieke eigenschappen van HG Montage. Vervolgens gingen de ontwerpers aan de slag. Allereerst bedachten we een site waar de twee verschillende bedrijfsonderdelen van elkaar gescheiden waren. Maar omdat ze tot hetzelfde bedrijf behoren moest het ook weer één geheel zijn. Vervolgens gaven we de referenties een prominente plaats op de website. In de strategiesessie hadden we namelijk geconcludeerd dat deze erg belangrijk waren voor dit bedrijf. Al tijdens het ontwerpproces dachten we na over hoe we de vindbaarheid konden vergroten. Om het huidige aantal bezoekers te behouden, importeerden we zo veel mogelijk informatie uit de oude site naar de nieuwe site. Vervolgens ging onze tekstschrijver aan de slag met webteksten die SEO-proof waren. Het algoritme van Google verandert namelijk continu. Kwaliteit staat hoog op de agenda bij Google en ze kijken tegenwoordig steeds meer en beter naar de relevantie en kwaliteit van de teksten. Maar hoe doe je dit? Je moet je bij het schrijven verplaatsen in de doelgroep. Op welke zoekwoorden zoeken zij? Door te ontdekken welke keywords men zal gebruiken kun je er later voor zorgen dat die een centrale rol spelen binnen je teksten. Daarnaast gebruiken we diverse tools om te kijken welke zoekwoorden de doelgroep gebruikt. Op deze wijze sluiten we daar zo goed mogelijk bij aan.

Tijdens het proces kon HG Montage meekijken met de vorderingen van de website. Feedback kon zo eenvoudig worden verwerkt. Na oplevering verzorgden we ook de instructie om nieuwe artikelen op de website te plaatsen. Daarnaast stelden we een plan op om met een Google AdWords campagne de vindbaarheid nog verder te vergroten. Ook interesse om uw zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten? Neem contact met ons op!

Foto: Leon van Helden van HG Montage snijdt bij de oplevering een taart aan met daarop een afbeelding van de nieuwe website.


Lees alle berichten over "Werk" >