Marketing | Het Nieuwe Web

Marketing

Ook jouw klant bevindt zich online! Of het nu consumenten of bedrijven betreft, klanten zijn online: in fora, op sociale media, op google of gewoon per mail.

Waarbij vroeger een vertegenwoordiger (die later heel duur “accountmanager” genoemd werd) met zijn lederen tas pro-actief bedrijven afstruinde om producten en diensten te verkopen, zien we nu een omgekeerde situatie. De truc is nu om zoveel mogelijk online aanwezig te zijn, om in het hoofd van de (potentiële) klant te komen. Deze (potentiële) klant komt (hopelijk) vervolgens bij jou. Eigenlijk een beetje old-school” marketing.

Maar hoe?

Feit is dat techniek een steeds belangrijkere rol speelt. De combinatie tussen techniek en commercie is momenteel van het allergrootste belang voor het genereren van leads en om in de hoofden van jouw klanten te komen.

We helpen bedrijven dagelijks hierbij. Vooral belangrijk is het omgekeerd leren denken overbrengen aan bedrijven en het daar ook echt te laten leven. Neem contact met ons op en laat je door ons eens vrijblijvend informeren en inspireren.

Bekijk meer blogs