Nieuwe App voor Energie Consult Holland | Het Nieuwe Web

Nieuwe App voor Energie Consult Holland

Sinds kort zijn er nieuwe richtlijnen PED en een nieuw Warenwetbesluit drukapparatuur in werking getreden. Veel nieuwe regels en dat betekent veel onduidelijkheid voor fabrikanten en gebruikers van drukapparatuur.

In welke categorie valt mijn apparaat onder het nieuwe besluit? Welke keuring heb ik nu nodig? Tijd voor inzicht. Tijd voor een app, dacht Energie Consult.

Simpel

Via de nieuwe app kan zowel de gebruiker als fabrikant kijken in welke categorie het drukapparaat en onder welke besluiten en wetten hij valt. Ook kan hij zichzelf gelijk aanmelden bij de programma’s van Energie Consult Holland.

Bij kennisintensieve bedrijven zoals Energie Consult is het belangrijk dat de softwareleverancier zich verdiept in onze producten en diensten. Om te komen tot een goed softwareproduct kan dat alleen maar door intensieve samenwerking als uitgangspunt te nemen. Met Het Nieuwe Web hebben we uitstekend kunnen samenwerken met een goed eindresultaat tot gevolg. Daarnaast sluit de stijl van de app goed aan bij de huisstijl van Energie Consult.
– Peter de Visser, directeur

Lees meer over dit project of bekijk de app in de App Store, Google Play store of scan deze QR-code met je telefoon.


Lees alle berichten over "Werk" >