Over ons | Het Nieuwe Web

Leer ons kennen

Geschiedenis

Een stukje voorgeschiedenis van Het Nieuwe Web tot heden. Al sinds 2009 zijn we uitvinders. Nu, jaren later, zijn we nog steeds bezig met het ontdekken van nieuwe technieken. Maar door de ervaring zijn we ook realistisch geworden. We kennen het verschil tussen leuke, nieuwe technieken en functionele toepassingen. Beide zijn nodig om je project succesvol te maken!

In 2012 is Het Nieuwe Web opgericht als full service internetbureau. In deze tijd hebben we veel ervaring opgebouwd en zijn we uitgegroeid tot een volwaardige online dienstverlener waarbij je (online) successen onze zorg zijn geworden. We zijn goed geworden xin onder andere Web Applicaties, Apps, Websites en Marketing! Met ons team kunnen we jouw online succes realiseren.

Visie

Met veel interesse volgen wij de online veranderingen in de wereld en zijn op zoek naar manieren om mee te surfen op deze golf van veranderingen. We zien ook dat ondernemers het spoor bijster raken: wel weten wat ze zouden willen, maar niet weten hoe ze er invulling aan moeten geven. Ze zien zichzelf terechtkomen in een toenemende achterstandspositie ten opzichte van de markt, door het gebrek aan specifieke online kennis. Dat weerhoudt hen om goed gekwalificeerd personeel aan zich te binden.

Missie

Wij zijn Het Nieuwe Web, de online succes brengers! Jouw online succes brengers! Hiertoe gebruiken wij de nieuwste online technieken. Het Nieuwe Web, een groep jonge enthousiaste en ondernemende professionals, gepassioneerd om klanten succesvol te maken en te houden. Het Nieuwe Web staat ook voor eerlijk zakendoen. Wij hebben de volgende kernwaarden hoog in ons vaandel staan:

Next: Werkwijze

Nu je weet wie we zijn en waarom wij werken. Nu gaan we je vertellen hoe wij ons werk in de praktijk brengen door middel van onze unieke werkwijze!


Lees verder >