Mission Rally | Het Nieuwe Web

Mission Rally

Sponsoring

  • Website
  • PHP
  • JavaScript
  • HTML5, SASS

De opdracht

MINI Driving School Roordink en MINI Ekris Veenendaal starten hun motoren en organiseren een uitdagende rally waarbij de opbrengst naar de CliniClowns gaat. Het doel van de website is het informeren over de rally, het doneren van een variabel bedrag en het inschrijven om mee te rijden met de rally. Het Nieuwe Web is gevraagd haar steentje bij te dragen in de vorm van een gesponsorde website. Dit hebben we met veel plezier gedaan!

Onze oplossing

Het Nieuwe Web is voor deze rally verschillende technische uitdagingen niet uit de weg gegaan. Bijvoorbeeld de functionaliteit om te doneren. Donateurs kunnen via de website een formulier invullen met hun gegevens en aanvullend daarop een variabel bedrag doorgeven om te doneren. Via Ideal kan op een veilige manier het bedrag gedoneerd worden. Zakelijke donateurs krijgen op basis van het gedoneerde bedrag de mogelijkheid hun organisatie te promoten op de website, de folder en bij de rally zelf.

Wil jij ook doneren of meerijden met de rally? Dat kan tot en met 26 oktober 2018 via mission-rally.nl. Wees er snel bij!

screencapture-mission-rally-nl-2018-09-17-11_46_58 actie_voor_cc home _DSF9878 _DSF9896