We bouwen samen je applicatie

Het Nieuwe Web bouwt graag met je mee. Bouwen om hoger te komen en beter te worden. Daarom is het onze core business om applicaties te bouwen, compleet met app en platform. We stapelen graag samen met je aan de juiste blokken. Met als doel om je inzicht te geven, te automatiseren en te verbinden. Soms is het wat schuiven, maar we zorgen voor een stabiel bouwwerk.

Naar een digitale organisatie

Een goede applicatie neemt je werk uit handen. Maar eerst moet je de bedrijfsprocessen uitdenken en investeren in de bouw. Er is steeds meer Big Data. Het Nieuwe Web is ervan overtuigd dat in de toekomst steeds meer apparaten en mensen zijn verbonden aan internet. Met recht het Internet Of Things. Wees daarom voorbereid op deze toekomst en begin vandaag nog met bouwen.

SCRUM ontwikkeling

Wij werken volgens de SCRUM methodiek. Dit is een prachtig instrument om software in teamverband te ontwikkelen. Het is eenvoudig, transparant en kost weinig overhead. In ieder blokje – van bijvoorbeeld twee weken – wordt er een nieuw stukje werkende software opgeleverd. Lastig om het proces te volgen? Niet met Scrum. Het geeft je duidelijk inzicht in de voortgang. Jouw verwachtingen zijn leidend en daardoor heb je veel invloed op het eindresultaat.

Security

Je bedrijfsdata zet je niet op Facebook. Maar slecht gebouwde applicaties zijn ook zo lek als een mandje. Wij zetten veiligheid met stip op één. Zo werken we standaard met talloze checks en leveren SSL-certificaten voor veilige verbindingen. Hiermee wordt jouw vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. We er zijn trots op dat door ons gebouwde applicaties moeiteloos door de screening van gerenommeerde bedrijven komen.

Wanneer je fysieke apparaten met het internet verbindt, creëer je unieke kansen!

SAMEN AAN DE SLAG?

OF GEWOON EEN VRAAG?


0318 746 022

of stuur een mail
naar info@hetnieuweweb.nl