Websites

Het is onze stellige overtuiging dat je als bedrijf niet langer zonder een goede website kan. Het is niet alleen een visitekaartje voor je bedrijf, in toenemende mate zien we ook dat websites pro-actief gebruikt worden door klanten om leveranciers te vinden en omgekeerd.

Waar vroeger een folder voldoende was, zie je dat steeds meer bedrijven zich online gaan presenteren met een goede en mooie website. In veel gevallen zijn die websites geoptimaliseerd, zodat die op verschillende zoektermen in Google worden getoond.

En daar zijn we echt goed in. Niet alleen het maken van een mooie website, maar ook de zaken die erbij komen kijken, waar je niet zo snel aan denkt bij het bouwen van een website. Denk aan de juiste teksten, de vindbaarheid in zoekmachines als Google, maar ook aan de koppeling van sociale media, die vandaag de dag ook zo belangrijk is: het hoort allemaal bij het bouwen van een goede website.

Maar een website moet ook uitnodigen tot commercieel gedrag: tot actie van een mogelijke klant. Ook hierin zijn we bedreven en zien we dat sommige kleine trucjes snel tot grote resultaten leiden.

Je ziet al dat we duizend en één tips en tricks voor je hebbendie we ook allemaal toepassen wanneer we een website bouwen.

Neem anders even contact met ons op. We zullen je meenemen in de wereld van commerciële websites bouwen en de denkwijze die hiermee samenhangt.